Verdiepingsweekend

Op het moment van schrijven ligt het Verdiepingsweekend alweer een ruime week achter mij. Toch is dat geen reden om alles alweer vergeten te zijn. Het was namelijk een mooi, gezellig en inspirerend weekend.

 

De mooiste aspecten van dit weekend komen vooral terug in de eendracht en serieuze toon ervan. Ik vond het fijn dat we allemaal naar dit weekend kwamen om zowel iets te leren, als om een paar gezellige dagen te hebben. Dit was dan ook zeker te merken tijdens het weekend zelf. Bij lezingen en workshops dacht en deed iedereen mee. Op die manier konden we ook serieus nadenken over dingen waarvan wij allemaal beweren dat wij die interessant vinden.

 

Het spelen van verstoppertje in het donker, woensdagen en het maken van een prachtige wandelen zijn ook zeker prachtmomenten geweest waarin het gezellige aspect dan weer terugkomt. De sfeer was immer ontspannen en fijn.

 

Al met al heb ik dus een fantastisch weekend gehad. Voor de volgende keer heb ik dan ook enkel de tip om er een volledig weekend van te maken.

 

– Amice van Zuijlekom