Lustrumreis Budapest (Hongarije)

Vrijdag ​16 februari zijn we met de vereniging ​ter ere van het 12e Lustrum naar Budapest (Hongarije)  gegaan. De stad van bizar mooie synagogen, paleizen op een berg en je ware ik vinden in een scherp geprijsde halve liter.

 

Van vrijdagochtend (heel vroeg) tot maandagmiddag doorbrengen met ​bijna al onze geliefde Gomarianen.

Voor de ideale start begonnen we direct na aankomst met een rondleiding door Budapest zodat we kennis konden maken met de grote hoeveelheid pub.. cultuur die de stad te bieden heeft, om ‘s avonds een pub crawl te maken die niemand snel vergeten zal.

 

​Zaterdag en zondag waren vrij qua invulling en hoewel iedereen zijn of haar eigen plan trok zoals het bezoeken van terminale baden tot epische cave ​adventures, vonden we elkaar

‘s avonds graag weer om gezellig een vorkje te prikken, shoppen en natuurlijk voor een borrel.

 

Hoewel de terugreis eigenlijk te pijnlijk voor woorden zou zijn, heeft de staking van Transavia ons enorm gered. Ipv achterlijk vroeg te moeten vliegen, vlogen we ’s middags op ons gemakje terug naar het koude Nederland.

 

Budapest heeft een goede indruk achter gelaten die ons hier blijkbaar nog tot in Leiden toe volgt. Al met al kunnen we terug kijken op een lang weekend dat ons veel gezelligheid en mooie herinneringen heeft opgeleverd.