Lid worden

    Leuk dat je interesse hebt in de VGSL ‘Franciscus Gomarus’!

    En gelijk heb je! Het studentenleven is geweldig en wordt door een studentenvereniging als Gomarus nog veelzijdiger. Voor dit ‘uitgebreide pakket’ ga je een kennismakingsperiode doorlopen, het novitiaat. Dit is een intensieve periode waarin je de andere eerstejaars en de vereniging leert kennen. Deze zal in 2024 plaatsvinden van dinsdag 20 augustus tot en met vrijdag 30 augustus. Houd deze periode dus vrij!


    Bij Gomarus bouw je veel vriendschappen op, word je gesterkt en gevormd in het christen-zijn, ontwikkel je veel academische vaardigheden en kun je veel ervaringen op doen voor later. Tijdens algemene ledenvergaderingen kun je bijvoorbeeld leren debatteren en beargumenteren, en in commissies naar keuze doe je ervaring op doen bij het organiseren van allerlei activiteiten.


    Studeer je niet aan de Universiteit Leiden of aan de Hogeschool Leiden maar wil je wel lid worden? Ook dan ben je welkom. Studenten die al eerder lid zijn geweest van een zustervereniging kunnen lid worden nadat ze 3 maanden aspirant-lid zijn geweest.


    Wil je je graag aanmelden en dus lid worden bij Gomarus? Vul dan dan hier het formulier in. We nemen snel contact met je op! Mocht je na een week nog niets gehoord hebben dan kan het zijn dat er iets is misgegaan. Stuur in dat geval even een mailtje naar abactis@vgsl.nl om te checken of je aanmelding is binnengekomen!