Een jaar bij Gomarus

Hoi! Ik ben Maarten, ik studeer rechten en ben vorig jaar (2021) lid geworden van Gomarus. Hier ga ik jullie vertellen hoe ik het afgelopen jaar heb beleefd!


Gedurende het hele jaar heb ik enorm genoten van de mensen om me heen op Gomarus. Ik kende in het begin eigenlijk bijna niemand, maar daar kwam heel snel verandering in doordat ik mensen tegenkwam op de donderdagavonden, Bijbelkringen, eetkringen en allerlei andere momenten. En het mooie is dat dat steeds weer gebeurt, waardoor je mensen echt goed kan leren kennen en er een hechte groep ontstaat. Dat maakt dat ik me nu heel erg op mijn gemak voel binnen de vereniging en daar ben ik erg blij mee!


Daarnaast vond ik het heel erg gezellig om op het ZevenMeiWeekend een heel weekend lang met de verenging op te trekken. Ik heb leuke gesprekken gevoerd, heerlijk feest gevierd en bovenal veel lol gehad met iedereen! De Dies Natalis was ook fantastisch. Dat is het gala waarmee we de verjaardag van de vereniging vieren. Het diner was heel gezellig en lekker en het feest was ook geweldig!


Tot slot vond ik het meedraaien in verschillende commissies gedurende het jaar echt een verrijking van mijn studentenleven. Ik vind het leuk om allerlei dingen naast m’n studie te doen en door mee te doen in commissies heb ik dit jaar met allerlei mensen kunnen samenwerken en nieuwe vaardigheden opgedaan. Het was leuk om op die manier een steentje bij te dragen aan Gomarus. Ik hoop jullie een leuk inkijkje te hebben gegeven in mijn studentenleven van afgelopen jaar en hopelijk tot snel op Gomarus!


Maarten Groen