Verhaal van een eerstejaars


Ein-de-lijk, na anderhalve maand, kan ik, samen met mijn jaar groepsgenoten, zeggen dat ik volwaardig lid ben van Gomarus. 


Het mocht even duren, maar wat ben ik nu dan ook blij dat het eindelijk zover is! Ons avontuur kan beginnen!


Na een bijzonder novitiaat gevolgd te hebben (waarbij we deelnamen aan de klaverjas-accu, zonder het toernooi te hebben meegemaakt, en helaas zonder borrelen met de leden van de vereniging naar bed moesten ;)) werd op 25 september het novitiaat afgesloten. 


Toen het idee nog was om aspirant-lid te worden op de vooravond, en op de Dies Natalis te worden ingehamerd, kwam Covid-19 even om de hoek kijken. Helaas ging de Dies niet door en vierden we onze vooravond en Dies online.


Na eerst gegeten te hebben met mijn beide maters (ouders op de vereniging), werden wij dan eindelijk officieel ingehamerd als volwaardig lid. Na de bul te hebben ontvangen zetten ook mijn parentes hun handtekening waarna ik als kind in liefde aangenomen ben. Het feestje kon beginnen! Met heerlijke appeltaart en een overvloed aan port werd het een hele gezellige avond #1,5meter. 


Aan het einde van de avond stapte ik met een warm en gelukkig gevoel de trein terug naar huis in. 


Sinds 15 oktober 2020 ben ik officieel lid van Gomarus; laat het avontuur maar komen!


Esther Mewe